Správné osvětlení a správný design vaši malou koupelnu zvětší

Rodinný dům, či byt a malá koupelna? Nezoufejte, malé koupelny vůbec nemusí představovat problém, a kromě toho dá se s nimi velmi pěkně pracovat. Stačí vám správná hra barev, světel a doplňků a vaše koupelna bude působit majestátním prostorem. Chcete-li svou koupelnu zvětšit, určitě si nechte poradit od odborníka, který vám s koupelnovým designem pomůže.

Kouzelné zrcadlo…

Malé koupelny s WC
Do malé koupelny se hodí velké zrcadlo

Někdy k tomu, abyste prostor malé koupelny zvětšily stačí opravdu málo, v tomto případě vám vaše malé koupelny zvětší i velké zrcadlo. Například mluvíme o obdélníkovém pásu zrcadla po celé jedné stěně. Pokud zvolíte před zrcadlo nebo pod zrcadlo správné osvětlení, vaše koupelna bude působit určitě větší než ve skutečnosti je.

Hra světel

Osvětlení jsme se již v předchozí části jemně dotkly, a opět se k němu vracíme, protože světlo je pro optické zvětšení prostoru velmi důležité. Správné osvětlení, které vám zaručí funkčnost místnosti a optické zvětšení prostoru, není jednoduché vymyslet jen tak, v této problematice vám doporučujeme obrátit se na odborníky, který se této problematice věnují.

Jak by měly vypadat malé koupelny?

Každý si pod pojmem malé koupelny představí jiný rozměr koupelny, to co je pro někoho malé, pro druhého malé být nemusí a naopak. Jednoduše, pokud se vám zdá být vaše koupelna malá, přinášíme vám pár tipů, kromě těch, co jsme vám již v tomto článku přinesly. Malé koupelny by měly být vymalované jednotnou barvou, tedy není vhodné kombinovat více barev, spíše doporučujeme jít do jedné barvy, například bílé, antracitové a podobně. Do prostoru koupelny zvolte sprchový kout, který vám dokáže ušetřit velké množství prostoru, momentálně se vyrábějí sprchové kouty, které jsou tvořeny pouze zástěnou a tím pádem šetří ještě více prostoru.

Nezapomínejte, že …

Či malé koupelny, nebo velké koupelny, je třeba, aby byly vyrobeny z kvalitních materiálů. Realizace koupelny není krátkodobou investicí, tím pádem, byste určitě měli využívat kvalitní materiály a kvalitní zařízení do koupelny. Pokud máte zájem o kvalitní zařízení pro malé koupelny, ale i pro ty velké, určitě se obraťte na internetové stránky společnosti https://www.sconto.cz/.